Tomáš Jílek

NOVINKY

26.09.2014 10:58

Dobrý den Vám všem, kteří na Toma nezapomínáte a dáváte mu sílu v podobě Vašich vzkazů, videí, fotek, finanční podpory, organizace různých akcí na Tomovu podporu,… Moc si toho vážíme a děkuji Vám za to. Věřím, že Toma to vždy povzbudí a vyloudí mu to úsměv na tváři.

Zdravotní stav Toma:
Zuby jsou spraveny, nervové kanálky vyčištěny a zaceleny – děkujeme tímto ochotné paní doktorce Pečenkové.  Tom se snaží procvičovat své plíce změnami nastavení na ventilátoru, aby zatěžoval své tělo a hlavně bránici. Samostatně nedýchá, ale svých dechů měřitelných má 6-8 a zbytek dohání ventilátor. Po tréninku ho bolí celé břicho, takže to není příjemné, ale Tom zatíná zuby a překonává se. Občas ho potrápí nějaký bacil, ale ten se vyléčí antibiotiky, anebo se s ním tělo popere a je vše v pořádku.

Hasičská sezóna nám pomalu končí, takže Tom přesedlá na běžné sporty v televizi. Ale hasičina nás letos velmi bavila a děkujeme tímto všem závodníkům za jejich výkony a organizátorům všech akcí. Jsme rádi, že jsme součástí hasičské rodiny. Touto cestou Vás zvu na Memoriál V. I. Lenina, který se uskuteční 25. 10. 2014 v Širokém Dole a v jehož rámci se bude konat tombola na Tomovu podporu.

Co se týče bydlení pro Toma, tak už máme vyhotovenou stavební dokumentaci. Bydlení jsme přizpůsobili Tomovu zdravotnímu stavu, ale věříme, že bude lépe. Teď vyčkáváme, až budeme moci hrábnout do země a začít stavět. Toma vidina vlastního domu a návratu do rodné vesničky drží nad vodou. Dny jsou veselé, smutné, beznadějné, plné víry a naděje, že bude lépe. U Toma je každý den jiný, takže to nelze shrnout do pár řádků, ale doufám, že Vás tyto zprávy potěší, že Toma budete podporovat a že na něj nezapomenete. Děkuji Vám za to, protože sama bych to bez Vás všech, nezvládla.

Markéta D.